Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

NYHET! – DESIGNADE MARKISER

Håll utkik, nu lanserar vi ett stort antal helt nya produkter för såväl fönster som uteplats. Bland nyheterna finns terrassmarkiser, screenmarkiser, myggnät samt personliga rullgardiner med din egen favoritbild på. Mest stolta är vi över Pro Design, en unik designkollektion med markiser signerade arkitekten Jan Des Bouvrie.

Årets största nyhet är Pro Design, en helt ny kollektion med exklusiva, stilrena solskydd av högsta kvalitet. Kollektionen är framtagen i samarbete med den prisbelönte, holländske arkitekten Jan Des Bouvrie, som fick uppdraget att formge snygga, tåliga och funktionella solskydd för moderna fasader. Resultatet blev ett unikt urval av kassettmarkiser, vertikalmarkiser, uterumsmarkiser, duomarkiser, uteplatstak och sidoskydd. Alla formgivna med fantastisk fingertoppskänsla för funktion, form och finess.

Inför säsongen 2016 har vi också dubblat antalet modeller av terrassmarkiser, och erbjuder nu sju modeller i olika prisklasser och utseenden. Vi har också marknadens största utbud av screenmarkiser, samt många nya solskyddslösningar för restauranger och andra offentliga miljöer.

Nytt för i vår är också myggnäten, som vi ser en allt större efterfrågan på. Många är också nyfikna på våra nya rullgardiner som du trycker din egen favoritbild på. En härlig, personlig detalj till exempel i barnrummet.

Hos Sol & Skugga finns marknadens bredaste sortiment av solskydd, och nu erbjuder vi alltså ännu mer. Hos oss ska du alltid kunna hitta den absolut bästa solskyddslösningen – både för ditt hus och din plånbok.