Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

NYHET! – RULLGARDINER MED FOTOTRYCK

Bland vårens nyheter finns personliga rullgardiner med fototryck. Beställ en rullgardin med din egen favoritbild på! En härlig detalj i barnens rum. Eller varför inte som present till någon du tycker om?

Nu har du möjlighet att beställa din egen, unika rullgardin med personligt screen-tryck på. Välj ut din favoritbild, ett vackert foto eller ett mönster du älskar, så trycker vi det på rullgardinen. Priset är från ca 300 kronor, beroende på vilken storlek och väv du väljer.

Har du flera fönster i rummet? Då kan du beställa rullgardiner som tillsammans bildar en panoramavy eller en kul bildserie. Du kan också välja att kombinera din unika fotorullgardin med vanliga rullgardiner i passande mönster och nyans – vi har fler än 130 vävar att välja bland.

Vill du trycka någon annans bild på din rullgardin? Vi rekommenderar att du ber om lov först. Rent upphovsrättsligt går det bra att tillverka en rullgardin med till exempel favoritbilden från nätet på, men då bara i ett exemplar och enbart för privat bruk.

Fotorullgardiner ligger helt rätt i tiden nu när rullgardinen ofta är så mycket mer än bara ett solskydd. Många väljer bort gardiner, och låter i stället rullgardinen bli en del av inredningen. En unik fotorullgardin blir då en viktig detalj som kan lyfta hela rummet.

Rullgardiner för alla fönster
Alla våra rullgardiner är måttanpassade. Vi tillverkar rullgardiner för fönster upp till 300 cm bredd och 300 cm höjd. Garanterat perfekt passform, oavsett om du har fönster som är stora, små, höga, smala eller på annat sätt har udda mått. Eller bara är helt vanliga. Vi vågar nästan lova att du hittar rullgardinen du söker hos oss.

Du bestämmer också själv om du vill ha en enkel rullgardin med fjäder och hastighetsbroms, eller en mer sofistikerad mörkläggningsgardin med motor och fjärrkontroll. Vill du kunna mörklägga rummet helt? Då rekommenderar vi att du väljer du en tät väv. Vill du att rullgardinen ska skydda mot insyn och starkt solljus, men ändå släppa igenom visst ljus? Välj då en transparent väv, en så kallad screen. V har rullgardiner för alla fönster och smaker, och hjälper dig gärna att välja rätt.

Är du också sugen på en personlig fotorullgardin? 
Besök någon av våra butiker