Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDDSTIPS: JESSICA ANDERSSON OM PLISSÉGARDINER

Då var det äntligen dags för del 2 i vår serie Solskyddstips. Förutom sång, dans och schlager har Jessica Andersson även bra koll på plisségardiner.

förra avsnittet pratade Jessica Andersson om rullgardiner. Men hur gör man när man till exempel med fönster som är oregelbundna i formen? Jessica vet, och här berättar hon själv om varför hon i vissa fönster i stället har valt plisségardiner.

Flexibla
Plisségardiner går att dra upp, ner eller mittemellan. Helt neddragen är de bra i sovrummet till exempel. Och visst, det går att göra med en vanlig rullgardin också. Men plisségardiner går även att dra nerifrån och upp, så att bara nedre delen av fönstret täcks. Smart när du bara vill ha ett insynsskydd i till exempel köket eller badrummet.

Så många valmöjligheter…
Du väljer själv färg och mönster och du väljer också om du vill ha mörkläggande väv eller en screenväv som silar ljuset lite snyggt, men fortfarande går att se ut genom.

Måttanpassade för alla fönster
Plisségardiner går att måttanpassa efter i stort sett alla typer av fönster, också till exempel runda, trekantiga och halvmåneformade.

Mörkläggande
Vill du ha mörkt i sovrummet eller hemmabion? Med mörkläggande väv fungerar plisségardiner mycket bättre än till exempel persienner eller vanliga rullgardiner, för du slipper irriterande glipor vid sidorna.

Dubbel väv
Plisségardiner finns att få med dubbel väv. Luftfickan mellan vävarna håller ett jämnt klimat inne. Varmt på vintern, svalt på sommaren. Smart!

Och ett sista tips.
Satsa på att köpa plisségardiner av god kvalitet, så vet du att de kommer att hålla lång tid framöver.

Detta är andra i serien Solskyddstips med Jessica Andersson. Första delen handlade om rullgardiner, den filmen kan du se här. Och håll utkik efter fler solskyddstips här på webben framöver!