Boka kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-22

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDDSTIPS: JESSICA ANDERSSON OM RULLGARDINER

Jessica Andersson kan en hel del om sång, dans och schlager, men hon har också ett och annat att säga om solskydd. Först ut är rullgardiner. Låt oss presentera:

Jessica Andersson är stockholmaren som flyttade till Västra Götaland och blev invald i Trollhättans Park of Fame. Hon har många strängar på sin schlagerglittrande lyra: Mello-vinnare, sångerska, musikalartist, låtskrivare, Let’s Dance-vinnare – och rullgardinsexpert! Här är Jessica Anderssons fyra bästa tips för dig som ska köpa nya rullgardiner:

Måttanpassa
Köp måttanpassade rullgardiner som passar dina fönster perfekt. Det blir snyggare och fungerar också bättre.

Välj stil efter din personlighet
Rullgardiner finns i mängder av olika färger och mönster, och du kan också beställa rullgardiner med eget tryck på. Nöj dig inte med ett tråkigt standardsortiment. Funderar själv på ett självporträtt…

Välj rätt väv
I sovrummet behöver du förmodligen en mörkläggande rullgardinsväv som inte släpper igenom något ljus. Den behöver inte vara svart, utan finns med olika utseende. Vill du att rullgardinen ska släppa igenom lite ljus ska du köpa en screen-väv som är mer transparent. Den fungerar bra som insynsskydd men mörklägger alltså inte.

Fram med fjärrkontrollen
Är du (eller din partner) det MINSTA tekniknördig ska du så klart ha en rullgardin med motor och fjärrkontroll. Eller styr den med en app i mobilen eller surfplattan. Bekvämare kan det inte bli.

Detta är första delen i serien Solskyddstips med Jessica Andersson. Del två handlar om plisségardiner, den kan du se här. Håll utkik efter fler här på webben!