Boka kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-22

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I ALINGSÅS

MARKISER, PERSIENNER MM I ALINGSÅS MED OMNEJD

I Visostar-butiken i Alingsås hittar du solskydd för alla typer av miljöer. I vårt showroom kan du till exempel se olika modeller av markiser men också ett stort urval av lamellgardiner, plisségardiner, persienner och andra solskydd för montering inomhus. 

Svettigt på altanen när solen gassar? Eller jobbiga solstrålar i ögonen på morgonkvisten? Vi hjälper dig med allt från markiser till insynsskydd och mörkläggning. Eftersom vi måttanpassar alla produkter har vi en lösning för varje hus och fönster.

I vår butik i Alingsås finns ett stort urval av bland annat:

Välkommen in för att få inspiration och se alla våra olika solskydd. Vi erbjuder också hundratals olika markisdukar och tyger som ger både fasad och fönster ett lyft. Sortimentet är stort, och vår kunniga personal hjälper dig att avgöra vilken lösning som passar dig och dina behov bäst.

PERSONLIG SERVICE MED HEMBESÖK I ALINGSÅS MED OMNEJD

På Visostar i Alingsås får du alltid ett personligt bemötande och professionell hjälp. Vi erbjuder också kostnadsfria hembesök i Alingsås-butikens närområde (i Alingsås kommun men också i till exempel Sollebrunn och Vårgårda). Kontakta oss för att boka tid. Väl på plats hos er hjälper vi er att mäta och kontrollera förutsättningarna så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du får ditt nya solskydd. Vi erbjuder också tjänster som montering och bortforsling av avfall och emballage.

HITTA TILL VISOSTAR I ALINGSÅS

Vår butik i Alingsås ligger på Sveagatan 8 A, nära Stures och Hemköp. Kommer du med bil längs E20 väljer du avfarten vid Max och McDonalds.

Du kan naturligtvis också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret nedan.

Välkommen!

Skicka meddelande