Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

MARKISER I BORÅS

MARKISER, PERSIENNER MM I BORÅS MED OMNEJD

Hos Visostar i Borås hittar du markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus, så som persienner, plisségardiner och rullgardiner. Hos oss köper du måttanpassade, högkvalitativa solskydd till riktigt konkurrenskraftiga priser, både för hem och offentlig miljö.

I Visostar-butiken i Borås kan du bland annat beställa:

 

Välkommen in för att få råd och tips. Vi hjälper dig med till exempel solskydd för uteplatsen, mörkläggning av sovrummet och insynsskydd i badrummet. I vårt showroom finns olika modeller av markiser, screenmarkiser, pliss med mera, och hundratals markisdukar, rullgardinsvävar och lamellgardiner att välja bland. Vi har också ett brett sortiment av markismotorer och andra tillbehör. Vår kunniga personal hjälper dig att avgöra vilken lösning som passar just dina behov bäst.

HEMBESÖK MED MÄTNING I T.EX. BORÅS, KINNA & SANDHULT

På Visostar i Borås får du professionell hjälp och ett personligt bemötande. Våra sol- och insynsskydd är måttanpassade, och vi erbjuder också kostnadsfritt besök där vi hjälper dig att mäta er beställning– så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig! Vi gör hembesök i hela Borås. Kontakta oss så bokar vi en tid. Om du vill kan vi också hjälpa till med montering av dina nya solskydd samt bortforsling av avfall och emballage.

ETT BRA BESÖK HOS OSS

Det underlättar om ni börjar med att mäta fönster, dörrar eller terrass innan ev. besök i butiken för att få ett snabbt kostnadsförslag i butiken eller per telefon/mail.

När ni kommer till vår utställning där vi gemensamt går igenom vilken/vilka produkt/er som är bäst lämpade för just er hemma- och arbetsmiljö.
Här kan Ni titta, känna och klämma på våra produkter för att se vad som skulle passa just era behov.

Nästa steg är en professionell mätning innan beställningen skickas till fabrik för tillverkning och kontroll av er fastighetens förutsättningar för önskad produkt och monteringsförutsättningar. Här tittar vi även på lämpliga tyger och färger då det är mycket lättare att göra på plats där produkten skall sitta.

När offert är godkänd läggs beställning. Tid för tillverkning är beroende på hur stor beläggningen är i fabriken. Vill ni att vi hjälper till med montering så får ni lägga till ca 1 och 2 veckor efter vi har fått varorna till oss.

HITTA TILL VISOSTAR I BORÅS

Visostars butik i Borås ligger på Vedensgatan 38 (Salängen)

Du kan självklart också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen till Borås Solskydd!

Skicka meddelande