Boka kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-22

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I BORÅS

MARKISER, PERSIENNER MM I BORÅS & KINNA MED OMNEJD

Hos Visostar i Borås hittar du markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus, så som persienner, solfilm, plisségardiner och rullgardiner. Hos oss köper du måttanpassade, högkvalitativa solskydd till riktigt konkurrenskraftiga priser, både för hem och offentlig miljö.

I Visostar-butiken i Borås kan du bland annat köpa:

 

Välkommen in för att få råd och tips. Vi hjälper dig med till exempel solskydd för uteplatsen, mörkläggning av sovrummet och insynsskydd i badrummet. I vårt showroom finns olika modeller av markiser med mera, och hundratals markisdukar, rullgardinsvävar och lameller att välja bland. Vi har också ett brett sortiment av markismotorer och andra tillbehör. Vår kunniga personal hjälper dig att avgöra vilken lösning som passar just dina behov bäst.

HEMBESÖK MED MÄTNING I T.EX. BORÅS, KINNA & ULRICEHAMN

På Visostar i Borås får du professionell hjälp och ett personligt bemötande. Våra sol- och insynsskydd är måttanpassade, och vi erbjuder också kostnadsfria hembesök då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats hos dig – så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig! Vi gör hembesök i hela Borås men också i till exempel BollebygdDalsjöforsKinnaSvenljunga och Ulricehamn. Kontakta oss så bokar vi en tid. Om du vill kan vi också hjälpa till med montering av dina nya solskydd samt bortforsling av avfall och emballage.

HITTA TILL VISOSTAR I BORÅS

Visostars butik i Borås ligger på Björkhemsgatan 38, När du kommer med bil, kör från Knalleland mot Sjöbo, efter Sjöbotorg tar ni höger vid trafikljuset, kör ca 300 meter. Ni ser skylten SOLSKYDD på höger sida.

Du kan självklart också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen till Visostar i Borås!

Skicka meddelande