Boka kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-22

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I FALUN

MARKISER, PERSIENNER MM I FALUN & BORLÄNGE MED OMNEJD

 Vi kan erbjuda dig måttanpassade solskydd av riktigt hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om du vill få lite skön svalka av en markis på altanen eller mörklägga sovrummet hjälper vi dig att hitta rätt lösning. Visste du förresten att en mörkläggande plisségardin är den lösning som mörklägger sovrummet allra bäst?

vi har ett brett sortiment av bland annat:

Sortimentet är stort, och vår kunniga personal hjälper dig att avgöra vilken lösning som passar dig och dina behov bäst. Eftersom vi tillverkar våra markiser, persienner och andra solskydd själva kan vi också stolt säga att vi erbjuder unika och personligt anpassade lösningar för varje hus och fönster.

PERSONLIG SERVICE MED HEMBESÖK I ORTER SOM FALUN & BORLÄNGE

Hos Visostar i Falun är vi måna om att alltid ge dig ett personligt bemötande och professionell hjälp, både vad gäller funktion och design. Vi erbjuder därför också kostnadsfria hembesök i Falun-butikens närområde (till exempel i FalunBorlängeGrycksboKorsnäs och andra delar av Dalarna), kontakta oss för att boka tid. Väl på plats hos er hjälper vi er att mäta och kontrollera förutsättningarna på fasad och fönster, så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du får ditt nya solskydd. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering och bortforsling av avfall och emballage.

 

Skicka meddelande