Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I HELSINGBORG

MARKISER OCH ANDRA SOLSKYDD I HELSINGBORG MED OMNEJD

Vi erbjuder alla typer av solskyddslösningar för både privata hem och offentlig miljö. Vi hjälper dig med allt från rullgardinen i sovrummet till skräddarsydda helhetslösningar, och i vårt showroom kan du se olika typer av markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus såsom lamellgardiner, plisségardiner och solfilm. Vi säljer också måttanpassade insynsskydd och myggnät.

Med produkter från några av Sveriges och Europas ledande tillverkare kan vi erbjuda måttanpassade, högkvalitativa solskydd till riktigt konkurrenskraftiga priser.

Vår kunniga personal kommer gärna med råd och tips, och hjälper dig att välja det solskydd som passar dig och dina behov bäst. Vi erbjuder bland annat:

 

HEMBESÖK I HELSINGBORG OCH ÄNGELHOLM MED OMNEJD

På Visostar i Helsingborg får du alltid kunnig och professionell hjälp och ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök, då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i hela Helsingborgs kommun men också i till exempel ÄngelholmLandskrona och Höganäs. Kontakta oss så bokar vi en tid, hembesöket kostar inget extra. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering av solskydd samt bortforsling av avfall och emballage när solskyddet är monterat.

Skicka meddelande