Boka kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-22

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I KALMAR

MARKISER, PERSIENNER ETC I KALMAR MED OMNEJD & PÅ ÖLAND

Hos Visostar i Kalmar hittar du markiser, persienner, rullgardiner och andra solskydd för både privata hem och offentlig miljö. I butiken finns alla våra olika markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus, till exempel lamellgardiner, plisségardiner, persienner och solfilm. Alla våra solskydd från Europas ledande tillverkare är måttillverkade. På så sätt får du alltid solskydd på ditt sätt – med hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris!

I Visostar-butiken i Kalmar hittar du bland annat:

Välkommen till vår butik för att se alla olika varianter av markiser. Det är alltid lättare att välja när du kan prova själv och se produkterna på plats, monterade. Vi har hundratals olika markisvävar i vårt sortiment, det finns någon för varje hus och smak. Alla är av spinnfärgad akryl med högsta färgbeständighet, och de är behandlade med teflon för att stå emot smuts och väta och inte mögla. Vi har också ett brett sortiment av solskydd, insynsskydd och mörkläggande produkter som till exempel lamellgardiner, plissségardiner, persienner och rullgardiner. Även här har vi ett riktigt stort urval av färger och mönster, och vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för din budget och dina behov.

VI MÄTER PÅ PLATS – GRATIS HEMBESÖK T.EX. I KALMAR OCH PÅ ÖLAND

Alla Visostars markiser, persienner och andra solskydd är måttanpassade och vi erbjuder därför alltid kostnadsfria hembesök med mätning. Vi hjälper dig helt enkelt att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats innan du gör din beställning. Vi gör hembesök i Kalmarmen också på Öland och i till exempel MönsteråsNybro och Ljungbyholm. Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig, det kostar inget extra. Vill du ha hjälp med hemleverans, montering och bortforsling av gamla markiser också? Våra erfarna proffs hjälper dig gärna.

HITTA TILL VISOSTAR I KALMAR

Vår butik i Kalmar ligger på Trångsundsvägen 6, från E22 svänger du av vid trafikplats Kalmar C. Vi har öppet vardagar 8-17 efter överenskommelse – eftersom vi ofta är ute hos våra kunder ber vi dig att ringa eller skicka e-post och boka tid, så att du är säker på att vi är på plats i butiken när du kommer. Du kan också kontakta oss genom att använda formuläret nedan.

Välkommen till Visostar i Kalmar!

Skicka meddelande