Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I KARLSKRONA

MARKISER MED MERA I KARLSKRONA MED OMNEJD

Hos Visostar i Karlskrona kan du köpa markiser, persienner och andra solskydd för både privata hem och offentlig miljö. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och de kan hjälpa dig att avgöra vilken solskyddslösning som passar dina behov bäst. När du har bestämt vad du vill ha beställer vi ditt solskydd, måttanpassat, från någon av Europas ledande tillverkare. På så sätt får du alltid solskydd på ditt sätt, med hög kvalitet och till konkurrenskraftigt pris!

Vi erbjuder bland annat:

GRATIS HEMBESÖK I KARLSKRONA MED OMNEJD – VI MÄTER PÅ PLATS

Alla Visostars markiser, persienner och andra solskydd är måttanpassade. Därför erbjuder vi också alltid ett kostnadsfritt besök för mätning på plats hos dig. Då kan vi mäta, kontrollera förutsättningarna på plats och ge några sista råd innan du gör din beställning. Sådana här hembesök gör vi i Karlskrona men också i till exempel RonnebyKarlshamnBräkne-HobyOlofström och Svanhalla. Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig!

PERSONLIG SERVICE

Det första hembesöket ingår i priset. Vi hjälper också gärna till med hemleverans, montering och bortforsling av gamla markiser mot en extra kostnad. Att byta markiser eller andra solskydd ska inte behöva vara ett stort projekt. Hos Visostar i Karlskrona får du alltid professionell hjälp och ett personligt bemötande! En bra och smidig affär!

Välkommen till Visostar i Karlskrona!

Skicka meddelande