Boka kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-22

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I KARLSKRONA

MARKISER MED MERA I KARLSKRONA MED OMNEJD

Hos Visostar i Karlskrona kan du köpa markiser, persienner och andra solskydd för både privata hem och offentlig miljö. Vår butik fungerar som ett showroom, där du kan se olika typer av markiser men också persienner, lamellgardiner och andra solskydd för montering inomhus. När du har bestämt vad du vill ha beställer vi ditt solskydd, måttanpassat, från någon av Europas ledande tillverkare. På så sätt får du alltid solskydd på ditt sätt, med hög kvalitet och till konkurrenskraftigt pris!

I Visostar-butiken i Karlskrona hittar du solskydd som:

Välkommen hit för tips och inspiration. Vi älskar att prata solskydd och bjuder gärna på en kopp. Kika runt bland terrassmarkiser, screenmarkiser, persienner och lamellgardiner och välj bland hundratals olika markisdukar och rullgardinsvävar. Här finns något för varje behov, och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen.

GRATIS HEMBESÖK I KARLSKRONA MED OMNEJD – VI MÄTER PÅ PLATS

Alla Visostars markiser, persienner och andra solskydd är måttanpassade. Därför erbjuder vi också alltid ett kostnadsfritt besök för mätning på plats hos dig. Då kan vi mäta, kontrollera förutsättningarna på plats och ge några sista råd innan du gör din beställning. Sådana här hembesök gör vi i Karlskrona men också i till exempel RonnebyKarlshamnBräkne-HobyOlofström och Svanhalla. Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig!

PERSONLIG SERVICE

Det första hembesöket ingår i priset. Vi hjälper också gärna till med hemleverans, montering och bortforsling av gamla markiser mot en extra kostnad. Att byta markiser eller andra solskydd ska inte behöva vara ett stort projekt. Hos Visostar i Karlskrona får du alltid professionell hjälp och ett personligt bemötande! En bra och smidig affär!

HITTA TILL VISOSTAR I KARLSKRONA

Vår butik i Karlskrona ligger på Amiralitetsgatan 2, nära Stortorget. Ta sikte på Trefaldighetskyrkan och Amiralitetsklockstapeln så hittar du rätt! Öppettiderna finns här intill, välkommen in! Du kan självklart också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen till Visostar i Karlskrona!

Skicka meddelande