Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I KUNGSBACKA

MARKISER, PERSIENNER, SOLFILM OCH ANDRA SOLSKYDD I KUNGSBACKA MED OMNEJD

I vårt showroom i Göteborg hittar du markiser, persienner och andra solskyddslösningar för både privata hem och offentlig miljö. Från vårt försäljningskontor i Kungsbacka besöker vi kunder i hela norra Halland. Vi hjälper dig med allt från rullgardinen i sovrummet till skräddarsydda helhetslösningar, och i vårt showroom kan du se olika typer av markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus såsom lamellgardiner, plisségardiner och solfilm. Vi säljer också måttanpassade insynsskydd och myggnät.

Vi erbjuder måttanpassade, högkvalitativa solskyddslösningar för både stora och små behov – till riktigt konkurrenskraftiga priser!

 

PERSONLIG SERVICE – HEMBESÖK I KUNGSBACKA MED OMNEJD

Hos oss på Visostar i Kungsbacka får du alltid kunnig och professionell hjälp och ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök. På plats hos dig kan vi mäta och kontrollera förutsättningarna så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig. Kontakta oss så bokar vi en tid för att se över dina önskemål, behov och förutsättningar.

Skicka meddelande