Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD & MARKISER I PARTILLE

Visostar – din leverantör för solskydd och markiser i Partille.

Hos Visostars försäljningskontor och showroom i Sävedalen kan du köpa markiser, persienner och andra solskydd för både hem och offentlig miljö. I våra showroom kan du se olika markiser men också lamellgardiner, plisségardiner, solfilm och andra solskydd för montering inomhus. Med produkter från några av Sveriges och Europas ledande tillverkare kan vi erbjuda måttanpassade, högkvalitativa solskydd till riktigt konkurrenskraftiga priser.

 

Vi säljer markiser, persienner och andra solskydd till både privata kunder och företag, till exempel hotell och restauranger.

Hos oss kan du välja från ett stort urval av bland annat:

 

Våra butiker fungerar som showroom, där vi visar olika modeller monterade på plats. Du kan också se hela vårt sortiment av till exempel markisdukar och rullgardinsvävar. Vill du ha inspiration kan du också kika på våra tidigare projekt för andra kunder i och runt Göteborg. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och de kan hjälpa dig att avgöra vilken solskyddslösning som passar dina behov bäst.

MÄTNING & MONTERING I GÖTEBORG MED OMNEJD

På Visostar är vi måna om att du alltid får professionell hjälp och ett personligt bemötande. Alla våra markiser och övriga produkter tillverkas måttanpassade på beställning, och därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök i Göteborg med närområde. Vi kommer hem till dig och hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats, helt enkelt. Vi gör hembesök runt om i hela Göteborg, men också i till exempel Partille, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Kungälv och Lerum. Kontakta oss så bokar vi en tid, första hembesöket är alltid kostnadsfritt. Vi erbjuder självklart också hjälp med montering samt bortforsling av avfall och emballage.

Välkommen till Visostar i Partille!

Skicka meddelande