Boka kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-22

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

oscar.sjostedt@visostar.seoscar.sjostedt@visostar.seoscar.sjostedt@visostar.seoscar.sjostedt@visostar.se

SOLSKYDD OCH MARKISER I ALAFORS

MARKISER, PERSIENNER, SOLFILM OCH ANDRA SOLSKYDD I ALAFORS MED OMNEJD

I Visostar-butiken i Alafors hittar du markiser, persienner och andra solskyddslösningar för både privata hem och offentlig miljö. Vi hjälper dig med allt från rullgardinen i sovrummet till skräddarsydda helhetslösningar, och i vårt showroom kan du se olika typer av markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus såsom lamellgardiner, plisségardiner och solfilm. Vi säljer också måttanpassade insynsskydd och myggnät.

All Visostars tillverkning sker i egna fabriker i Partille och Timrå. På så sätt kan vi erbjuda måttanpassade, högkvalitativa solskyddslösningar för både stora och små behov – till riktigt konkurrenskraftiga priser!

I butiken i Tornby i Alafors finns ett stort urval av bland annat:

Välkommen in i vårt showroom för att se alla våra olika varianter av markiser och andra solskydd på plats. Självklart har vi också ett stort sortiment av markisväv, markismotorer, vädersensorer och andra tillbehör. Oavsett om du vill förbättra ditt inomhusklimat eller höja utseendet på din fasad hjälper vår kunniga personal till med tips och råd och vi bjuder gärna på kaffe (och glass till alla barn).

PERSONLIG SERVICE – HEMBESÖK I ALAFORS MED OMNEJD

På Visostar i Alafors får du alltid kunnig och professionell hjälp och ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök. På plats hos dig kan vi mäta och kontrollera förutsättningarna så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig. Vi gör hembesök i Alafors men också i bland annat Kungälv, Stenungsund, Uddevalla, Trollhättan och Lysekil. Kontakta oss så bokar vi en tid, hembesöket kostar inget extra.

Skicka meddelande