Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD OCH MARKISER I UMEÅ

MARKISER, PERSIENNER M.M. I UMEÅ MED OMNEJD

I Visostars butik hos Bergs i Umeå kan du köpa markiser, persienner och andra solskydd. Vi har solskydd för uteplatsen, men också till exempel lamellgardiner, plisségardiner, solfilm och andra solskydd för montering inomhus. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment och allt tillverkas måttanpassat för att passa just ditt hus och dina fönster. Solskydd på ditt sätt, helt enkelt!

Visostar säljer alla typer av solskydd för både privata hem och företag, till exempel hotell och restauranger. Vi kan vi erbjuda måttanpassade solskydd av hög kvalitet, anpassade för svenska förhållanden. Till riktigt konkurrenskraftiga priser dessutom!

SE MARKISER M.M. PÅ PLATS I BUTIKEN I UMEÅ

Hos oss får du alltid professionell hjälp och ett personligt bemötande. Vår butik i Umeå fungerar som en utställning, där du kan se bland annat olika markiser, persienner, plisségardiner, lamellgardiner och rullgardiner monterade på plats. Vi har också myggnät för både fönster och dörrar. Du kan också se alla våra hundratals olika markisdukar och rullgardinsvävar – här finns något för alla smaker. Och visste du att du kan trycka ditt eget favoritfoto på rullgardinen? Eller varför inte välja nya persienner, med tvåfärgade lameller? Bara att byta sida utifrån årstid eller humör. Ta hjälp av Daniel, Linda och Håkan som finns på plats för att hjälpa dig att välja det solskydd som passar dina behov allra bäst.

MÄTNING & MONTERING I UMEÅ MED OMNEJD

I stort sett alla våra markiser och övriga solskydd tillverkas måttanpassade för varje kund, och därför är vi noga med att beställningarna blir rätt. Vi rekommenderar alltid ett hembesök, så att vi kan hjälpa dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats. Självklart kostar det inget extra, och vi tar med produktkataloger, tygprover och annat vi kan behöva hem till dig. Av erfarenhet vet vi att det lönar sig i slutändan att tänka rätt från början. Vi gör kostnadsfria hembesök i centrala Umeå, men också i till exempel Böleäng, Ersboda, Grubbe, Holmsund City, Obbola, Röbäck, Sofiehem, Sävar, Tavleliden, Teg, Tomtebo, Umedalen och Vännäs. Kontakta oss så bokar vi en tid som passar. När beställningen är gjord väljer du själv om du också vill ha hjälp med till exempel leverans och montering.

HITTA TILL VISOSTAR I UMEÅ

Visostar i Umeå ligger hos Bergs i Umeå på Sjöråvägen 73. Öppettiderna hittar du här intill. Du är naturligtvis också välkommen att kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan. Välkommen till Visostar i Umeå önskar Daniel, Linda och Håkan!

Skicka meddelande