Boka hembesök

BOKA HEMBESÖK
RING OSS MELLAN 08-18

0200-75 33 90

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

SOLSKYDD PÅ DITT SÄTT

Måttanpassade, svensktillverkade markiser och andra solskydd för varje hus och personlighet. Vi hjälper dig att mäta på plats och tillverkar sedan dina solskydd precis som du vill ha dem.

Behöver du nya persienner eller en markis som ger skön skugga på din uteplats? Då har du kommit rätt, för hos oss hittar du måttanpassade, svensktillverkade solskydd av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vårt utbud är stort och vi vet det mesta som är värt att veta om markiser, lamellgardiner, persienner och andra solskydd. Vi hjälper dig med allt – från mätning till montering.

MARKISER OCH ANDRA SOLSKYDD – FÖR BÅDE HEM OCH FÖRETAG

Hos oss hittar du solskydd för både hem och offentlig miljö. Vi har alla typer av markiserfönstermarkiserterrassmarkiserkorgmarkiserscreenmarkiser och markiser för restaurang, uteservering och uterum. Hos oss hittar du också snygga och praktiska sol- och insynsskydd för montering inomhus, till exempel rullgardinerpersiennersolfilmlamellgardiner och plisségardiner. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta bra och prisvärda lösningar som är lika snygga som funktionella.

VISOSTARS FÖRSÄLJNINGSKONTOR OCH SHOOWROOMS

Vår kunniga personal hjälper dig med tips och prisförslag för just den solskyddslösning du behöver. Ett hembesök ingår alltid, så att vi kan hjälpa dig att mäta på plats. Vi samarbetar med de allra bästa solskyddsleverantörerna runt om i Europa och hela vårt sortiment går att måttbeställa. Hos oss får du alltid solskydd på ditt sätt!

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta lösningar för just ditt behov.

Vill du veta mer?
Välkommen att läsa mer bland vanliga frågor och svar.

Psst… Vill du förresten bli en av oss? 
Visostar växer och söker fler franschisetagare, bli en av oss.